Håndværket

Håndværket

Robert Knudsen er en 3. generations håndværksmester og en dygtig violinbygger i 2. generation. Han startede sin læretid i sin fars værksted i Danmark og hos K.T. Jacobsen i London.

Han etablerede sit eget værksted i 1988, og inden 2015 havde han bygget mere end 360 instrumenter, primært violiner.

Robert Knudsen skaber omhyggeligt sine instrumenter. Resultaterne er instrumenter med enestående udseende og spilbarhed samt en sublim lyd.

Tilfredse kunder spiller på Robert Knudsens instrumenter i Danmark og verden over. Orkestre inkluderer blandt andre: La petit Band, Academy of Ancient Music, ConcertoCopenhagen. 

Violinmaker Robert Knudsen - Workshop in Bjerringbro, Denmark.
Violinmaker Robert Knudsen - Workshop in Bjerringbro, Denmark.

3. generation violinbygger

Robert og Vincent udgør et dygtigt far-søn-team, der deler en stærk forbindelse til håndværket og traditionen med at bygge musikinstrumenter. Denne familiære overførsel af viden og erfaring har sikret, at den dyrebare kunst at skabe violiner fortsætter ind i den næste generation.

Vincent, ivrig efter at følge i sin fars fodspor, begyndte sin uddannelse som violinbygger i en tidlig alder. Han har dedikeret utallige timer til at mestre de subtile nuancer af at vælge træ og forme det til smukke og velklingende violiner. 

Sammen deler Robert og Vincent lidenskaben for violinbygning, der fortsætter med at berige musikverdenen med kvalitetsinstrumenter, der kan nydes i årtier fremover. Deres værksted er et symbol på stolthed og dedikation, hvor kunsten at bygge violiner lever videre med en ny generation af mesterligt håndværk.

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.