Om Robert Knudsen

Skaber af sublime violiner, bratscher, celloer og kontrabasser

Jeg specialiserer mig i at bygge violiner, bratscher, celloer og kontrabasser. Hvert af mine håndlavede instrumenter er skabt med omhu og dedikation for at levere enestående kvalitet og lyd, der inspirerer musikere over hele verden.
Violinmaker Robert Knudsen - Workshop in Bjerringbro, Denmark.

Mit navn er Robert Knudsen

Min rejse begyndte i min fars værksted i Danmark, hvor jeg begyndte min rejse mod viden og erfaring. Senere fortsatte jeg min uddannelse hos den anerkendte K.T. Jacobsen i London. I 1988 grundlagde jeg mit eget værksted og har siden skabt mange hundrede instrumenter, primært violiner, der er blevet rost for deres bemærkelsesværdige udseende, spilbarhed og sublime lyd.

Mit engagement i at skabe håndlavede musikinstrumenter er blevet overført til min søn, Vincent, som nu er i færd med at bære vores families kunst og tradition videre. Vincents talent og entusiasme har ført til, at han har bygget og færdiggjort flere vidunderlige violiner.

Vi er en lille, men dedikeret virksomhed, der tror på at skabe musikinstrumenter med himmelske toner. Vores specialisering omfatter violiner, bratscher, celloer og kontrabasser, og hvert instrument er skabt med omhu, lidenskab og nøjagtighed.

Tilfredse kunder spiller på vores instrumenter både i Danmark og i hele verden, og de er blevet valgt af anerkendte orkestre som La petit Band, Academy of Ancient Music og ConcertoCopenhagen.

Vi er stolte over vores arv af dygtighed og lidenskab for violinbygning og ser frem til at fortsætte med at bringe vores kunders musikalske drømme til live gennem vores ekstraordinære instrumenter. 

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.